لو حد عايز يضيف طبخة يبقى عداة العيب و ازح
طريقة عمل الشاى
*الادوات:
براد شاى, سكر,شاى فتلة (عشان المقادير صعبة),نعناع لو عايز تتكيف اوى,كبريت,بوتجازز
*الطريقة:
املا البراد مية, ولع الكبريت وبعدين ولع البوتجاز(لو عندك بوتجاز اشعال ذاتى تبقى ملك), استنى شوية لحد ما المية تغلى, حط شوية سكر من دمك الخفيف فى الكوباية وحط كيس الشاى, صب المية على الشاى واشرب المر يا منيل
*طريقة البيض المقلى
*المقادير:
ثلاث بيضات دجاج(بيض بنى او ابيض) ولو جعان اوى يبقى بيض نعام, قليلا من الزيت, طاسة, ملعقة تقليب,ملح.
*الطريقة:
(خلى بالك الاكلة دى عايزة تركيز و حاول تجيب حد من اصحابك يساعدك) , حد الطاسة ع النار و فيها شوية زيت, خلى درجة حرارة الزيت توصل لحد 143.8648 فهرنهايت, ولو معندكش بوتجاز بيقيس درجة الحرارة حط صباعك الصغير فى الزيت ولو قلت(اى) تبقى هى دى درجة الحرارة المطلوبة.
اكسر البيض فى الطاسة وابعد بسرعة عشان في براكين بتحصل(احنا تهمنا سلامتك)
اول ما تتكون طبقة لونها برونزى فاتح اقلب بسرعة البيض او خلى صاحبك اللى معاك هو اللى يقلبة اومال هو جاى ياكل ببلاش
طلع البيض ورش علية شوية ملح.
و بالهنا و الشفا يا بوب
استنى الجزء التانى من الكتاب عشان تعرف ازاى تغسل اللى انت كنت بتعكة دة